redaccion-traduccion-valencia-ca

Langscape

Langscape: serveis de redacció de continguts, traducció i correcció a València per a empreses i particulars

Som professionals que oferim serveis de redacció de continguts, traducció i correcció de tot tipus de documents i continguts de pàgines web, tant a empreses com a particulars a València i a la resta d’Espanya.

linea-corta
linea-corta
linea-corta
Per què escollir Langscape?
  • Darrere dels nostres serveis trobareu en exclusiva a llicenciats en traducció i interpretació amb una llarga trajectòria professional.
  • Molts cops es dona per fet que algú nadiu pot redactar continguts, traduir o corregir un text o una pàgina web, però nosaltres no recomanem traductors només pel fet que siguin nadius, sinó per la seva professionalitat, com podeu llegir al nostre blog.
  • El nostre objectiu és la perfecció de continguts, traduccions i correccions que garanteixin la satisfacció dels nostres clients, la qual cosa aconseguim mitjançant formació acadèmica, un alt sentit del rigor lingüístic i un llarg recorregut professional.
  • Oferim serveis de redacció de continguts, traducció i correcció a València tant a empreses com a particulars.
  • Acceptem encàrrecs en castellà, català, anglès, francès, alemany, rus, italià, àrab…
  • Acceptem encàrrecs de textos o de pàgines web amb caràcter urgent de particulars i d’empreses.
  • Les nostres tarifes són al més ajustades possible per garantir serveis de redacció, traducció i correcció assequibles a particulars i a empreses, i justos alhora amb els nostres col·laboradors.
linea-larga1

Volem ser els vostres traductors!

  • A València i a la resta d’Espanya.
  • Per a empreses i per a particulars.
  • Som experts tant en documents com en pàgines web i en botigues online.
linea-corta

Redactors de continguts i correctors professionals a València: documents i pàgines web

Teniu dubtes sobte la vostra expressió escrita o la vostra ortografia ? No és res que sigui estrany: dia a dia empreses i particulars redacten documents o redacten continguts de pàgines web amb caràcter públic sense pensar que poden perjudicar la seva imatge.

Si la vostra alta professionalitat us porta a considerar l’abast de l’expressió lingüística, Langscape és una opció excel·lent: serveis de redacció de continguts i correcció ortográfica, gramatical i d’estil per a particulars i empreses, de documents i pàgines web.

Més informació?

Si voleu més informació sobre els nostres serveis de traducció, posicionament web o SEO i gestió de blogs corporatius per a pàgines d’empresa i botigues en línia, contacteu amb Langscape.