pagina-seo-lines-langscape-ca

Langscape

Langscape: posicionament web o SEO orgànic i natural a València

Una pàgina web o botiga online no és eficient per si sola: és necessari optimitzar-la per tal que Google la consideri rellevant i els vostres clients potencials la trobin a Google.

6 motius o principis per confiar en Langscape per al posicionament SEO de la vostra pàgina web o botiga online.
linea-corta

1)      Eficiència: garantia de ROI

A Langscape pensem que qualsevol inversió ha de valdre la pena. Per això, analitzem prèviament, en un estudi pre-SEO, el potencial dels criteris a posicionar a Google, per tal de decidir conjuntament amb els nostres clients l’estratègia més viable, tenint com a objectiu el ROI (Return of Investment).

Els projectes de Langscape són a mida i personalitzats: només oferim allò necessari en cada cas per optimitzar la vostra pàgina d’empresa o botiga online a Google.

linea-intermedia2

4)     Seguiment post-venda del posicionament SEO natural de la vostra pàgina web o botiga online sense costos afegits

A Langscape no ens desentenem dels nostres clients un cop realitzada l’optimització de la vostra pàgina web o botiga online per a un SEO orgànic i natural. Duem a terme controls de la vostra pàgina web o botiga online de manera periòdica a Google per tal d’assegurar-nos que progressa i, si és necessari, l’ajustarem com un engranatge per assolir resultats òptims a Google.

linea-intermedia1

2)     Posicionament orgànic i natural Onpage

Una altra garantia Langscape és que el nostre SEO és orgànic i natural, seguint les directrius més actualitzades i recomanades de l’algoritme de Google.

linea-intermedia2

5)     Posicionament web internacional: traduccions amb SEO

A Langscape oferim solucions integrals de posicionament SEO internacional. Per tal d’arribar a clients d’altres països o idiomes (català, anglès, francès, alemany, rus…) optimitzarem les traduccions dels continguts i, així, aconseguirem un posicionament internacional a Google.

linea-larga1

3)     Què més significa “SEO orgànic i natural”? No fem “campanyes SEO” ni demanem quotes mensuals. Una pàgina = un ajustament

Un dels grans avantatges del posicionament orgànic i natural en pàgines web i en botigues online és que, un cop s’ha optimitzat la pàgina web o botiga online per a Google, es manté a llarg termini: realitzant una inversió inicial i assequible en la pàgina web o botiga online, no és necessari pagar quotes mensuals indefinidament.

linea-intermedia2

6)     Consultoria i auditories SEO a València

Com a valors afegits a la nostra tasca de posicionament web orgànic i natural, a Langscape oferim consultoria i auditories SEO:

Desitgeu una segona opinió sobre el que s’ha fet anteriorment a la vostra pàgina d’empresa o botiga online? Contacteu amb Langscape per als nostres serveis de consultoria SEO.

Desitgeu fer un pas més enllà de la consultoria i voleu una auditoria SEO? A Langscape duem a terme auditories SEO transparens per tal d’informar-vos de què està funcionant i què es pot millorar.

Si voleu saber-ne més informació, contacteu amb Langscape (València).

Per a més informació,

contacteu amb Langscape (València).