Qui som?

A Langscape som un petit equip i comptem amb una xarxa de col·laboradors escollits amb molta cura. Tots complim dos principis fonamentals: l’afany de perfeccionisme i la passió per la nostra feina.

About me:

Laura Romero Cortals

La Laura és llicenciada en Traducció i Interpretació i sap català, castellà, anglès, japonès i francès. Va néixer a Girona i, a més d’haver viscut a la ciutat amb la catedral més bonica del món, també ha viscut a Barcelona, Kioto, Londres, Andorra i València, on viu actualment.

Les seves aventures pel món l’han portada a treballar als sectors de la traducció, la docència d’idiomes, la restauració i l’hostaleria.

Com ment inquieta que és, ara es dedica als serveis lingüístics i al posicionament SEO per a empreses, idea que va sorgir de l’afany d’oferir valors afegits a la mera redacció de continguts, aportant solucions integrals a empreses que desitgen visibilitat online per a les seves pàgines web i botigues online.

La Laura és una d’aquelles persones que mai no s’avorreixen: li agrada aprendre coses noves, cuinar dolços, conèixer llocs nous, gaudir de temps de qualitat amb els seus… i es declara molt fan de Google.

Langscape col·labora amb…

A Langscape sabem que l’engranatge d’una empresa conté moltes peces i que totes han de funcionar de manera òptima, no només per a un bon rendiment, sinó per treballar còmodament i poder tenir les millors opcions possibles de mercat.

De manera que un entorn comercial onlien d’una empresa va molt més enllà de tenir uns bons continguts o una pàgina web bonica, sinó que el conjunt de recursos i elements existents a la xarxa fan que sigui necessari envoltar-se, com a empresa, de diversos professionals experts i especialitzats en cada área: desenvolupament web, marketing online, posicionament SEO, gestió de xarxes socials, serveis lingüístics, aplicacions personalitzades per a una empresa…

Per això, a Langscape col·laborem estretament amb les empreses i entitats següents:

logo-dinatur

Dinatur és una empresa amb seu a València, dedicada a la dinamització turística i amb un equip jove, professional i amb moltes ganes. Tenen un dels motors de reserves millors i més potens del mercat, i constantment treballen amb idees innovadores i basades en l’eficiència per tal de ser el millor motor de reserves.

Què heu de saber de Dinatur? Especialitzats en establiments hotelers i en empreses relacionades amb el turisme, a més del motor de reserves ofereixen creació de pàgines web i botigues online, i assessorament comercial, amb una immillorable relació qualitat-preu-atenció al client.

Dinatur