blogger-empresas-valencia-ca

Langscape

Blogger professional, o com posicionar un blog d’empresa

Un blog d’empresa és una eina molt útil no només per a continguts com notícies o ofertes; sinó que també permet posicionar la vostra pàgina web o botiga online en SEO per a Google i, alhora, oferir una imatge d’empresa moderna, dinàmica i propera als vostres clients habituals i potencials.

linea-Linvertida

Esteu buscant una blogger professional per a gestionar un blog corporatiu o de botiga online?

 

A Langscape sabem que portar una empresa, ja sigui una botiga online o un local físic com una oficina o un establiment d’hostaleria, comporta un gran esforç constant. Potser per això, la frase més escoltada dels professionals sobre la gestió pròpia i autònoma del seu blog d’empresa o de botiga online és “no tenim temps”.

Actuem com a blogger creant continguts amb l’objetiu de difondre informació sobre la vostra empresa o botiga online en forma de notícies, promocions, informació d’interès per als clients…

linea-intermedia1
A Langscape gestionem de manera professional blogs per a empreses a València, amb dos objectius units o a escollir:
  • crear o gestionar continguts corporatius,
  • posicionar el blog amb SEO a Google mitjançant continguts optimitzats.

Aquesta segona opció respon a la necessitat de posicionar el blog de pàgines web d’empreses i botigues online a València i a la resta d’Espanya, de manera que Langscape ofereix com a valor afegit als seus serveis de posicionament SEO la seva tasca de gestió professional de blogs corporatius.

linea-corta

Com posicionar un blog? Continguts optimitzats per a SEO de Langscape

A Langscape també oferim els nostres serveis de posicionament SEO com a blogger professional: creem continguts optimitzats i, així, convertim el blog corporatiu en un dinamitzador de tota la pàgina web d’empresa o botiga online, en el qual anem posicionant una gran quantitat de criteris de cerca a Google.

Si voleu saber-ne més informació, contacteu amb Langscape.

Si voleu més informació,

Contacteu amb Langscape (València).