redes-sociales-sem-valencia-1-ca

Langscape

Langscape: assessorament en xarxes socials i SEM per a empreses a València

Avui dia, les xarxes socials corporatives no són una opció per a la majoria d’empreses, sinó una necessitat per tal de no quedar-se enrere i estar a l’alçada de la competència, oferint una imatge d’empresa moderna i dinàmica, i per aprofitar que les xarxes socials són el punt de trobada de milers de persones que comparteixen les seves experiències i que opinen sobre productes.

linea-corta

Community Manager a València? Social Media Manager a València? Millor encara: assessorament en la gestió de xarxes socials d’empresa

Anem més enllà en la figura tan estesa d’un Community Manager o d’un Social Media Manager per oferir un model de gestió híbrida entre l’empresa i Langscape.

Mitjançant aquest model híbrid tenim com a objectiu que l’empresa, que és qui coneix millor el seu producte, el seu entorn i els seus clients, ofereixi la immediatesa de la informació fresca i transparent. No obstant això, a través de l’assessorament constant i la tasca conjunta amb Langscape des de València, s’aconsegueix una visibilitat més gran en xarxes socials i la seva professionalització. A més de la funcionalitat i de la qualitat del resultat, un altre avantatge d’aquest model híbrid és que el pressupost de gestió de xarxes socials és assequible.

Per això, en lloc d’actuar com a Community Manager o Social Media Manager a València, guiem els nostres clients i només hi interferim per a professionalitzar les seves pròpies accions a les xarxes socials.

linea-larga1
linea-corta

Si tinc posicionament SEO… Ja puc prescindir del SEM?

El SEM o les campanyes de marketing online per a augmentar el posicionament web i, per tant, la visibilitat online, solen consistir en campanyes puntuales o constants a Google Adwords, o en xarxes socials com Facebook, etc.

Si bé cal distingir entre què és SEO i què és SEM, i sempre recomanem optimitzar la vostra pàgina mitjançant posicionament SEO orgànic i natural onpage per a assegurar una inversió mínima amb un rendiment màxim (ROI), les accions de SEM es recomanen en casos determinats i en moments puntuals.

Ens oferim a assessorar-vos sobre com utilitzar el SEM amb un objectiu ROI, i a gestionar campanyes de SEM.

Si voleu més informació,

Contacteu amb Langscape (València).